Bondi Beach and Sydney
Door: Marielle Heesakkers
Blijf op de hoogte en volg Marielle
20 Augustus 2015 | Australië, Bondi
De volgende dag, vandaag dus kan ik om 13.00u inchecken in mijn hostel dus rond die tijd ga ik naar het hostel. Ik bestel wat lunch en besluit om vandaag de stad lopend wat te gaan verkennen. In de namiddag heb ik met Arda afgesproken dus ik heb een halve dag. Ik besluit ook dat ik toch de Blue Mountains wil zien dus boek een tour voor zaterdag (mijn dagen zitten zo vol!!) Ik word zaterdag ochtend vroeg opgehaald om naar de mountains te gaan. Daar doe ik een hike van 2 a 3 uur en ga ik een stuk terug met de stijlste trein, spannend ik heb er zin in. Deze planning betekend dus dat ik vandaag op pad ga voor wat souvenirs.. Dat heb ik gedaan en hiervoor ben ik een heel eind klaar en verken in de stad. Om 15.30 heb ik met Arda afgesproken wat te gaan drinken.. maar hoe vind je elkaar in zo'n grote stad met als herkenningspunt de supermarkt. Na een half uur hebben we elkaar gevonden en lopen we naar de Sydney bridge en het Oprah house. We maken hier al wat foto's en daarna gaan we een drankje doen. Daarmee is de dag gevuld en nu is het donker en ben ik in het hostel.Vanavond doe ik niet veel meer. Gisteren kwam ik erachter dat mijn shampoo en douche gel nog in Byron Bay staan.. vergeten denk ik kan het nergens meer vinden.. Zo kan het ook niet open gaan in de tas.. even nieuwe halen dus.
Morgen ben ik van plan om de gratis tourwandeling van 3 uur door de stad te doen dus weer op tijd op. Daarna was shoppen want dat heb ik nog niet echt gedaan en ik ben nu in Sydney dus dat vind ik wel leuk en nog naar The Rocks gedeelte van de stad en een wandeling over de Bridge!. s Avonds heb ik met de jongens afgesproken voor in ieder geval een drankje en misschien iets eten. Zaterdag ga ik de Blue mountains doen en zondag mijn laatste dag.. Misschien naar mantlie (als ik dat goed schrijf) en wat ferries om rond te kijken maar verder niet meer zoveel.. Maandag moet ik om 10 uur uitchecken dus ik slaap uit veel meer kan ik die dag niet meer doen. Ik moet rond 14.00u in het vliegtuig zitten geloof ik dus als ik uitgecheckt ben neem ik een trein naar het vliegveld.. Zo gaan mijn komende dagen eruit zien.. Dan echt het einde van mijn reis.
Kisses from Australia
20 Augustus 2015 - 19:10
Marjolein:
Hoi Marielle
Klinkt allemaal erg leuk.
Geniet van de laatste loodjes!
Xx Marjolein -
21 Augustus 2015 - 09:30
Esther:
Hee Mariëlle!
Wat heb je in 6 weken tijd veel gezien! Als ik zo de verhalen lees had je volgens mij nog wel langer willen blijven! Geniet er nog even van en tot snel!xx -
23 Augustus 2015 - 12:25
Aylanie:
Heey Marie
Echt geweldige dingen heb je gezien!! Kan niet wachten tot de foto's!!! :)